Unser Geschäftsmodell

Wie verdienen wir Geld? Wir erläutern offen unser Geschäftmodell: Wir bekommen von Anbietern eine Provision bei erfolgreicher Kundenvermittlung und bieten Firmen kostenpflichte Firmenprofile auf unserer Webseite an. Die Provision wird alleine von den Firmen an uns gezahlt und hat keinen Einfluss auf den Preis oder Leistung auf den Kunden. Unsere Webseite ist für private User immer gratis und unverbindlich.

Die Beschreibung ist zunächst auf Dänisch, wir arbeiten an einer deutschen Version (Stand März 2024).

Sådan tjener vi penge

Det er altid gratis og uforpligtende for vores brugere at anvende de services, vi tilbyder på heimathafen-daenemark.dk. Det gør sig også gældende, såfremt du blot ønsker at få et tilbud som en af vores partnere kan tilbyde dig.

Såfremt du godkender et tilbud, som vores samarbejdspartner har tilbudt dig, vil vi få udbetalt en henvisningskommission. Prisen på den ydelse, du takker ja til, vil ikke blive højere pga. kommissionen. Denne er udelukkende betalt af vores samarbejdspartnere.

Sådan fungerer vores forretningsmodel

Ved at udfylde vores ansøgningsformular „Anbieter Vermittlung“ (https://heimathafen-daenemark.dk/firma-eintragen/), kan vi sende din personlige serviceansøgning ud til flere serviceudbydere på én gang. Derefter kan du nemt sammenligne de tilbud, som bliver tilsendt af vores partnere. Du finder dine tilbud i vores låneportal, som du får adgang til i din personlige profil på websitet, så snart din ansøgning er gennemført.

Vi sender din ansøgning til alle vores samarbejdspartnere og forfordeler derfor ingen af vores partnere frem for andre. På den måde sikrer vi en lige konkurrence mellem serviceudbydere, og de må give deres bedste bud for at få dig som kunde.

Det er altid gratis for brugeren at udfylde formularen og modtage tilbud.

Når du søger efter en samarbejdspartner gennem hjemmesidens søgefunktion, vil udbyderne som standard blive vist efter de nyeste (”Neueste”) oprettelser. Du kan også vælge at sortere via bedømmelse, overskrift eller distance (Bewertung / Überschrift /Distanz).

Samarbejdspartnere kan mod månedlig betaling vælge at opgradere deres profil med visse funktioner, som f.eks. billeder, video. Ligeledes kan de også vælge at tilkøbe en fremhævelse ved søgeresultater, som vil blive kendetegnet ved en ekstra banner i profilen (”Hervorgehoben”). Begge tilkøbsmuligheder vil gøre disse samarbejdspartnere mere synligt for dig i søgeresultaterne.

Om vores samarbejdspartnere

Vælger du at godkende et en service gennem vores portal, vil du blive tilsendt en ordebekræftelse af vores samarbejdspartner, da det er dem, som udfører servicen.

Vores samarbejdspartnere repræsenterer ikke hele det tysksprogede servicemarked i Danmark, og vores service kan derfor ikke anses som en fuldstændig sammenligning af det tysksprogede serviceudbydere i Danmark. Når vi skriver “det bedste tilbud ”, menes der altid blandt de tilbud, du vil blive tilbudt her på siden.

Hvilke fordele giver Heimathafen Dänemarks koncept mig?

Heimathafen Dänemark vil gerne gøre det nemt for dig at finde en tysksproget serviceudbyder i dit lokalområde. I stedet for at ringe tilfældigt rundt og spørge „sprechen sie deutsch?“ kan du få et hurtigt overblik og bede om et personligt tilbud via vores hjemmeside. Det sparer en masse tid og besvær. Vi sætter serviceudbyderne i konkurrence om dig, så dit serviceønske bliver så godt og prisattraktivt som muligt.